Fuld opbakning til fusionen!Ethereums største PoW-minepulje Ethermine lancerer PoS-indsatstjeneste

Ethermine (Bitfly), den største minepulje med 31% af Ethereums computerkraft, tweetede i går (30), at den officielt lancerede Ethereum-indsatstjenesten "Ethermine Staking", brugere behøver ikke at eje 32ETH, og minimum behøver kun 0,1ETH (nuværende pris er ca. 160 amerikanske dollars)) kan deltage i løftet og tjene 4,43% i rente om året.

1

Ifølge den officielle hjemmeside-statistikker, som nu skrives, har brugere investeret 393Ether (ca. 620.000 US-dollars til nuværende pris) i tjenesten;det er dog værd at bemærke, at denne løftetjeneste ikke ser ud til at være anvendelig i USA på nuværende tidspunkt, og forskningen kan være relateret til formålet med at undgå Tornados angreb.Efter at det amerikanske finansministerium sanktionerede, er det relateret til de relevante normer, der kan blive udløst i fremtiden.

Ethermine vil ikke længere understøttePoW minedriftefter fusionen

2

Overgangen til at levere indsatstjenester kan siges at være et vigtigt vendepunkt for Ethermine.Fordi minepuljen udsendte en meddelelse senere på måneden, der meddelte, at den efter planen vil fusionere med Ethereum, ogEthereum PoW minedriftpoolvirksomheden ophører efter den 15. september.På det tidspunkt vil minearbejdere ikke længere være i stand til at bruge GPU- og ASIC-maskiner til at mine Ethereum, og minearbejdere anbefales.Du kan investere i andre PoW-minepuljer af ethermin, såsom: ETC, RVN… osv., hvilket svarer til at støtte Ethereums beslutning om at skifte til PoS.

I modsætning til andre minepuljer såsom F2pool, som forbereder sig på at lancere en PoW-gaffelpulje, er ethermines beslutning om fuldt ud at understøtte PoS og ikke understøtte PPoW-gaffel også bestemt til at stå over for en enorm flugt af Ethereums nuværende største PoW-computerkraft, hvilket gør PoW-gaffel.Kampen om computerkraft mellem kæden og ETC støttet af Buterin vil blive mere kompliceret.

Ethereum-fusionsplanen vil være i to faser den 9/6

Ethereum Foundation afsluttede tidsplanen for Ethereum-fusionen (Merge) den 24. august, og det er fastlagt, at den vil blive gennemført i to faser med start den 6. september:

Bellatrix: Udført den 6. september 2022 kl. 11:34:47 UTC.

Paris: Udløst efter at TTD når målværdien (58750000000000000000000), forventes den at blive udført mellem den 10. og den 20. september 2022. Den nøjagtige dato bestemmes af udsvinget i hash-raten.


Indlægstid: 14. september 2022