Twitter suspenderer udviklingen af ​​cryptocurrency tegnebøger!Dogecoin falder mere end 11% på nyheder

srgfd (6)

Twitter var tidligere rygter om at udvikle en krypto-pung, der ville give brugerne mulighed for at sende og modtage kryptovalutaer på platformen.De seneste nyheder påpegede dog, at udviklingsplanen mistænkes for at være blevet suspenderet, og Dogecoin (DOGE) faldt mere end 11% efter at have hørt nyheden.

Musk har tidligere antydet planer for Twitters integrationkryptovalutabetalinger, idet det på det tidspunkt bemærkes, at Dogecoin kan blive accepteret som betalingsmulighed for abonnementsgebyrer.Flytningen menes at hjælpe med at øge Dogecoin-adoptionen, hvilket skaber en langsigtet bullish faktor.

Men ifølge teknologinyhedsplatformen "Platformer", da Twitters nye chef Elon Musk presser på for ændringer af platformen, er Twitter stoppet med at bygge en krypteret tegnebog og har i stedet udviklet en betalt verifikationsfunktion, som tidligere hed "Super Follows ”.Hvilket giver fans af skabere mulighed for at betale op til $10 om måneden for at se flere tweets og indhold, forventes at blive genlanceret som et "abonnement" den 11. november.

Platformer bemærkede, at "planerne om at bygge en krypto-pung til Twitter ser ud til at være i bero."

Som svar på ovenstående nyheder reagerede Twitter ikke på en anmodning om kommentar rettidigt, men det har fået Dogecoin (DOGE) til at styrtdykke, som pressetid på $0,117129, et fald på 11,2% i de seneste 24 timer.

Som en loyal tilhænger af Dogecoin har Musks ord og gerninger en enorm indflydelse på markedet, og efter at han gennemførte købet af Twitter, har det inspireret prisen på Dogecoin til at stige, og er steget næsten 75% til $0,146 på en enkelt dag.Et par dage senere postede Musk et sødt billede af "Shishi Inu iført Twitter-tøj" på Twitter, og Dogecoin steg 16%, så snart tweetet kom ud.


Indlægstid: 28. november 2022